دیدار با سردار محمد و پروژه های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
- 3 آذر 1399
- 8:48 ق.ظ
دیدار با سردار محمد و پروژه های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیزیت و برنامه ریزی استان بوشهر؛علی درویشی از دیدار با دکتر محمد و برنامه ریزی برای تسریع در تکمیل پروژه های عمرانی قرارگاه خبر داد.
در دیدار با دکتر محمد با اتفاق استاندار بوشهر و دکتر رضایی نماینده دشتستان آخرین وضعیت پروژه های عمرانی که در استان توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حال انجام است، مورد بررسی قرار گرفت.
سد دالکی، بزرگراه بوشهر-دیر، آبرسانی سیراف – جم، برگراه اهرم – برازجان و داشنکده پزشکی و دندانپزشکی از جمله پروژه های فعال در استان بوشهر هستند که توسط قرارگاه در حال تکمیل هستند.
اخبار مرتبط
برگزاری کارگاه امنسازی زیرساخت شبکه سازمانی (دفاع در عمق) در مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری استان بوشهر
کارگاه تخصصی "امنسازی زیرساخت شبکه سازمانی (دفاع در عمق)" در تاریخ دوم بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور کارشناسان و متخصصان...
بیشتر بخوانید