تاریخ بروزرسانی:

۷۲۹ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان بوشهر ابلاغ شد

۷۲۹ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان بوشهر ابلاغ شد

۷۲۹ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان بوشهر ابلاغ شد

 به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان بوشهر به نقل از بوشهر-ایرنا- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۲۹ میلیارد تومان از محل ردیف‌‏های مختلف بودجه برای تسریع در طرح‌‏های حوزه عمرانی به این استان ابلاغ شده‌است.

علی درویشی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع این میزان اعتبار سهم ردیف استانی ۱۴۸ میلیارد تومان، ۳ درصد حاصل از فروش نفت ۱۷۷، ۲۷ صدم ارزش افزوده که به حوزه ورزش و جوانان و نوسازی مدارس اختصاص دارد ۶۳، راه روستایی ۳.۱، متوازن استانی ۱۵۷، متوازن ملی در پروژه‎های دارای ردیف ملی ۱۲۹، جرایم راهنمایی و رانندگی ۴.۷ و تبصره ۱۹ نیز نزدیک به ۴۶ میلیارد تومان  است.

وی بیان کرد: پروژه‎هایی که برای افتتاح در هفته دولت امسال نیاز به تخصیص داشتند ۳۷ پروژه است که در مجموع  60 میلیارد  تومانتخصیص اعتبار به آنها صورت گرفت و در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهد رسید.

درویشی ادامه داد: برای تامین مالی سدهای باغان و دشت پلنگ فاینانس آنها مراحل نهایی  راگذرانده است و سد دالکی 70 میلیارد تومان فاینانس داخلی برای آن تامین و هزینه شده و تامین 170 میلیارد تومان دیگر نیز در مراحل نهایی شدن است.

وی اظهار داشت:تکمیل پروژه راه‌آهن بوشهر – فارس نیز  5 تا 6 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که این میزان اعتبار باید از محل فاینانس تامین شود.

درویشی گفت: به لحاظ اینکه عملیات اجرایی این پروژه مهم متوقف نشود سالانه نزدیک به 100 میلیارد تومان اعتبار در این طرح هزینه می‎شود.

وی ادامه داد: سال گذشته ۶۵ میلیارد تومان در قانون بودجه برای پروژه راه آهن بوشهر لحاظ شده بود و امسال با وجود اینکه اولویت‌ با طرح‏‌های با پیشرفت بالا بود با رایزنی صورت گرفته همان عدد سال گذشته لحاظ شد و با پیگیری‎های صورت گرفته مقرر شد تا سقف 100 میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

درویشی بیان کرد: سال گذشته با وجود اینکه میانگین تخصیص طرح‌های ملی پروژه حدود ۵۰ درصد بود این تخصیص به صورت 100 درصد انجام شد.

وی با اشاره به ضرورت معرفی دستگاه‌های برتر در جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: در ارزیابی عملکرد دستگاه‎های اجرایی تمرکز بر ۲ دسته از شاخص‎ها است که گروه نخست شاخص‎های عمومی است که تمرکز ارزیابی بر اساس هفت محور اصلاح ساختار نظام اداری، توسعه دولت الکترونکیک، افزایش بهره‎وری، بهبود فضای کسب و کار، شفافیت و مدیریت مالی، مدیریت سرمایه انسانی و مدیریت عملکرد و سلامت اداری است.

درویشی بیان کرد: در این هفت محور ۵۲ دستگاه استان با هم مقایسه و همه آنها بر مبنای ۱۰۸ شاخص مورد ارزیابی قرار می‎گیرند.

وی ادامه داد: فراتر از این ارزیابی رسالت خاصی نیز برای هر دستگاه پیش بینی شده که علاوه بر هفت محور شاخص‎های عمومی در شاخص‌‏های اختصاصی نیز ارزیابی می‏‌شوند.

درویشی گفت: در مجموع دستگاه‌‏ها در ۷۸۰ شاخص مختلف مورد ارزیابی  قرار می‌گیرند که به طور میانگین سهم هر دستگاه ۱۵ شاخص است ولی برخی دستگاه‏‎ها مانند دانشگاه‌‎های علوم پزشکی و خلیج فارس و آموزش و پرورش شاخص‎های اختصاصی بسیار زیاد و برخی نیز شاخص‎های اختصاصی معدودی دارند.

وی افزود: سقف امتیاز تعریف شده برای شاخص‌‏های عمومی و اختصاصی در هر بخش یکهزار امتیاز تعریف شده‌است.

درویشی اظهار داشت: فرایند ارزیابی دستگاه‌‏ها نیز با ابلاغ بخشنامه سازمان اداری استخدامی آغاز شده و نزدیک به ۴۲۰ نفر ساعت آموزش برای دستگاه‎های درگیر ارزیابی عمکرد ارائه شد.

وی گفت: با توجه به اهمیت انعکاس عملکرد دستگاه‌‏ها در ارتباط با رسانه‌‏ها از سال گذشته نیز این شاخص حائز اهمیت در ارزیابی دستگاه‏‌های اجرایی استان بوشهر مورد لحاظ قرار گرفته است.

درویشی بیان کرد: برخلاف سال گذشته امسال دستگاه‎ها با ورود به سامانه تعریف شده برای نتیجه ارزیابی امکان رویت امتیاز کسب شده را دارند

 

اخبار مرتبط